14-01-2018

pikk homo bedre sex

Tenk på hva slags påkjenning det er for fragile hetero meg som finner dette totalt motbydelig. Jeg liker det virkelig ikke. Quote " Det er veldig typisk usikre menn å si slike ting. En mann som er komfortabel med egen legning vil ikke oppleve homser som truende eller ekle" Vel.

Jeg synes ikke heterofili bør kalles en legning, da det er det naturlige når det kommer til forplantning, som du sikker har fått med deg. Jeg er iallefall en person som ikke gidder og dilte etter de hjernedøde pysene som ikke tør stå for hva de mener. At man godtar ting de har vært så imot før, som f. Hyklere i mine øyne, Kristene folk bør kanskje følge bibelen.

Kan fint ha respekt for homser bare de holder det for seg selv å ikke flyr rundt og flagger for det. Hva er det med homofili som er så grusomt da? Du snakker for generelt til at det er noe for meg å svare på egentlig. Du liker bare ikke homser. Jeg liker ikke småbarnsfamilier på kjøpesentrene heller, men det er jo bare slik. Man må forholde seg til ting man ikke liker om man vil eller ikke. Jeg blir av og til sjekket opp av jenter også, og det tar jeg da bare som et kompliment.

Det burde kanskje du også gjøre? De har jo ikke gjort deg noe. Selvmordsraten ER veldig høy, og mørketallene er nok store også! Og det er nettopp uttalelser som du kommer med som kan få mange til å bli drittleie og deprimerte. Jeg blir også drittlei av å stadig måtte forsvare "min måte å leve på" for folk som ikke ser lengre enn til vorta på nesa si.

Det er liksom greit å si at man ikke liker homser, men om man sier at man hater negre, asiater eller noen andre grupper så blir man mer avdempet. For det er rasisme. Men det er samme greia! Det er det jeg synes er verst, og det provoserer meg grenseløst. Så kommer dette om homofili er natulig eller ikke. Jeg har ikke akkurat ramla i en homogryte.

Jeg har ikke tatt homopiller. Jeg er bare slik. Om det er et resultat av arv, oppvekst eller begge deler vet jeg ikke. Men det er slik. Så spørs det hvordan man ser det: Som et naturlig fenomen eller et avvik. Uansett er jeg akkurat like mye verdt og akkurat lik alle andre mennesker.

Og jeg vil bli behandlet deretter. Om jeg vil flagge med homoflagg og skrive HOMO i panna mi og gå og rope det til hele verden så er det faktisk lov i Om folk liker det eller ikke. Men jeg ser ikke noe behov for det. Det eneste jeg vil ha slutt på er at folk synes det er greit å hetse homser og "homofil livsstil".

Hva nå enn det er. Og der legge eg min fulle støtte te Astral: E sjøl Hetro men har ingenting mot homofile i det heila tatt! Har møtt mange koselige homser og lesber! Syns faktisk idiotprosenten e lavere blant di en hetroer Takker, heilt nye her inne. Sikkert dreve å sitt på nå i år, og mange "faste" fjes her eg har humra godt over. Det ska ver sikkert ; Tog endeligt motet te meg og lagde ein profil, har ein god del eg har meininger om, spes i sex-forumet: Fant og ud eg sko sriva dialekt ; Men stå på Astral, skrive mye vettugt du!

Hehe, bare å skrive dialekt når du har DEN dialekta - Jeg er svak for de dialektene der altså Velkommen skal du være, og bare slå deg løs ;. Når skal disse gjøkene fortå at det faktisk er noe vesentlig galt med dem?

Anonym HIV-tallene blir ikke mindre, uansett hvor mye skremselspropaganda man sender ut, uansett hvor mange brosjyrer man trykker opp. Dette er en kjennsgjerning man ikke kan stikke undere en stol. Så kan man spørre seg om dette er p. Bør vi ta utgangspunkt i at vi har satset feil, og at informasjonen bør legges frem ennå mer målbevisst og kanskje ennå mer lokalt enn det som har skjedd opp til idag.

Bør man gå ut i lokalmiljøene og stille hver enkelt mann til ansvar for dette, både gjennom foredrag og kanskje gjennom media? Vil man da provosere så mange, at folk begynner å tenke. Eller handler det om nedarvede holdninger som gjør oss uforanderlige? Det å satse lokalt og appelere til hver enkelt sin evne og vilje til å ta ansvar for sin og andres helse vil også fremover stå sentralt i det hivforebyggende arbeidet. Vi forventer at denne studien vil vise hva vi fremover skal satse enda mer på.

Anonym Kan man få skader i anus av analsex? Hilsen Rolf Irrelevante spørsmål? Anonym Dere synes ikke hvem verdens sexy mann eller hvor digg det var sist jeg hadde sex er en smule irrelevant? Når der gjelder spørsmålet angående hvor 'digg' siste sexen var antar vi at du tenker på spørsmålet om tilfredshet med seksuallivet, og i såmåte er spørsmålet svært relevant når det knyttes opp mot andre variabler som også er av interesse i studien.

Hilsen Rigmor Risikovurdering Innsendt av: Anonym Jeg har oralsex med tilfeldige menn ca. Lever ellers i et heterosexuelt forhold.

Hvor ofte bør jeg teste meg? Det er ikke mulig å gi et absolutt svar på spørsmålet. Det er mange variable som spiller inn. Generelt vil vi si at suging ikke medfører stor risiko for hivsmitte, men det er viktig å være klar over at både hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner kan smitte ved oralsex. Risikoen er betydelig større for å bli smittet med f.

Siden du oppgir å ha oralsex med tilfelidige menn ca tre ganger i året vil vi anbefale at du tester deg et par ganger i året. Husk å få sjekket alle åpninger hals, pikk og anus. Anonym "AIDS er forårsaket av hiv" Dette var en påstand som framstod som "rikitg" i spørreundersøkelsen.

Dette er ikke helt riktig. AIDS er en reversibel sykdom som er forårsaket av andre ikke hivrelaterte sykdommer. Det er naturligvis et svekket imunforsvar på grunn av hiv human imun virus som gjør folk lettere eksponert for disse sykdommene. Men jeg synes påstanden blir feilaktig og mener at det er veldig viktig med riktig opplysninger i en så stor spørreundersøkelse!!!

For alle praktiske hensyn mener vi at påstanden "AIDS er forårsaket av hiv" er gyldig. Det er riktig som du skriver at AIDS er en slags sekkebetegnelse for en rekke kliniske symptomer og hivrelaterte sykdommer.

Men, poenget vårt er at man kan ikke få diagnosen AIDS uten å ha hivvirus i kroppen. Hilsen Alle Innsendt av: Anonym Jeg har snakket med to kompetente personer om sikkerheten i forhold til hivsmitte når det gjelder oralsex. Svarene er meget forskjellige. Den ene sier at oralsex ikke er farlig så lenge man ikke får satsen i munnen. Den andre sier at man helt klart må bruke kondom ved suging da det kan finnes sæd også i forsatsen. Poenget er at det finnes en mulighet for å bli hivsmittet også ved oralsex.

Som vi skriver over er det svært mange faktorer som spiller inn. Har du andre seksuelt overførbare infeksjoner i halsen øker risikoen betraktelig. Mengde av forsats precum , sæd og hvor røff sexen er spiller også inn. Sår i munnen, tannsykdommer eller nylig bruk av tanntråd er også med på å øke riskoen for hivoverføring ved oralsex. Som du ser er det umulig å gi deg en garanti for at hiv ikke smitter ved suging. Hilsen Alle Ansvar for seg selv og andre. ScareCrow Vil det i denne undersøkelsen også fokuseres på det ansvar man har for ikke bare eget forhold til sin egen kropp og det seksuelle, men også det ansvaret man har for de rundt seg?

Det synes som for meg at forholdet rundt etikken og det seksuelle i det homofile miljø er noe fraværende. At vi skal kunne ha all slags mulig sex, med så mange mennesker vi ønsker. Og mitt inntrykk er at en slik seksuell livsstil har en smitte-effekt. At man sosialiseres inn i det homofile miljø, med denne livsstilen som bakteppe.

Og med dette i bakhodet, kan bekjempelse av sykdommer bli vanskeligere, samtidig som man i noen tilfeller kan legge opp til at opplevelsen av egen legning får et veldig seksuelt fokus. Jeg håper undersøkelsen deres kan bidra til å skinne et lys på forskjellige aspekter ved det homofile liv, og bidra til at folk får et sunnere forhold til seg selv og til sex. Btw, jeg fordømmer ingen. Jeg skulle bare ønske at folk tenkte litt mer over disse tingene.

Ellers deler vi håpet ditt at studien kan bidra til at folk får et sunnere forhold til seg selv og seksuallivet sitt. Hilsen alle Hvordan få ned tallet? Anonym Det er jo ikke nødvendigvis mangel på kunnskap som fører til økt smitte for MSM.

Folk blir kåte og utsetter seg for risiko. Spørsmåleter om hvordan Helseutvalget mener man skal bekjempe økt smitte og om de får de midlene som er nødvendig. Og hvor tidlig skal temaet inn i grunnskolen? Kunnskap er viktig og ikke nødvendigvis den eneste faktoren som spiller inn når det gjelder usikker sex og hivsmitte.

Det som avgjør er hvordan vi alle klarer å bruke kunnskapen vi har der og da. Utover dette handler det mye om hver enkelts evne og vilje å ta vare på sin egen og andres helse. Vi jobber konstant med å få nok ressurser til å gjennomføre gode tiltak. Helseutvalget har gitt ut en fagbok som heter GayKids som er beregenet på barn og unge.

Lot fingeren leke med ballene og nedover til mellomkjøttet og merket rumpehullet snurpet seg sammen da jeg kjærtegnet hullet med sirkelbevegelser, mens han heiv hoftene opp og ned, mens jeg sugde å runket han i lange dype drag. Merket at orgasmen nærmet seg, stoppet opp, mens han stønna vilt om at jeg ikke skulle stoppe.

Fortsatte og stoppet igjen og igjen, holdt på å erte han i et kvarter før jeg lot han få orgasmen. Jeg lot det bygge seg opp til han vibrerte på kanten av orgasme, han hylt konstant og ristet voldsomt under meg, jeg kjørte nå en finger inn i rumpehullet hans og fant fram til g-punktet hans og roterte og gnikket frem og tilbake, mens han spente kroppen i bue og skrik vilt.

Han heiv kroppen frem og tilbake og eksploderte helt sykt vilt, fikk den første sædladningen bak i halsen, mens han fortsatte å sprute i harde støt inn i munnen og ned i halsen min. Kom så mye at jeg fikk brekninger og lot han sprute resten i ansiktet mitt. Han mistet fullsendig kontrollen og besvimte noen sekunder før kroppen langsomt roet seg ned etter denne voldsomme orgasmen.

Etter litt hvile ble jeg selv tatt til orgasme høyder jeg aldri trodde fantest, stønna så vilt at jeg ikke hadde stemme igjen, min første multiorgasme opplevde jeg den kvelden: Du burde fått betalt for å skrive disse historiene og for å holde liv i dette temaet.

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Menn som fantaserer om å suge pikk » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Endringer på moderatorteamet fremover.

Sign in to follow this    Followers 0. Prev 17 18 19 20 21 22 23 24 Next Page 22 of Report post  ·  Posted February 27, Jeg håper dette blir den lengste tråden i kg's historie. Flere kuksugehistorier eller kommentarer, please. Share this post Link to post Share on other sites. Guest litt homokåt mann   0 0. Skal lete lenge etter å oppleve bedre sex enn guttesex Guest nysgjerrig mann   0 0. Posted March 1, Guest womanwoman   0 0.

Guest også nysgjerrig   0 0. Kunne vel tenkt meg å prøve litt guttsex etter disse beskrivelsene. Guest Berta på 28   0 0. Posted March 2, Guest jente 20   0 0. Guest mann 30   0 0. Posted March 3, Guest jammen hetero   0 0. Har da ingenting med bi- og homo og slikt. Anbefaler alle som har muligheten til å prøve. Guest fremdeles hetero   0 0. Man må jo ikke prøve. Er da flott å se han sprute utover dama di vel?

Og ennå mer koselig hvis du kan få litt av den varme væsken i munnen også. Også liker tydeligvis damene her på kvinneguiden det. Litt for mange sure menn her. Guest Sex-forsker   0 0. Posted March 4, Glemte å si at jeg styrer unna homseporno. Har kommet over det et par ganger på nettet, men klarer ikke se på det, selv om kona var litt nysgjerrig. Men to jenter sammen er jo fint, da: Guest bumpehater   0 0.

Pornoen styrer det meste. Nå er alle barbert. Alle tar spruten i munnen. Anal-sex har de fleste. Alle får sperm i munnen. Det er dette dere har i vente. Men vi har da overlevd anal, barbering og munnsprut, så dette går vel også.

Guest Mann 35   0 0. Guest jeansgutt21   0 0. Guest Gjest   0 0. Så en av disse "nye" pornoene på nettet her en dag. Dritfin russisk jente med 2 typer.

Begge med temmelig store saker. Nettmøtet "Ung og ubeskytta" med Helseutvalget er nå avsluttet. Det kom inn mange gode spørsmål. Hvor kan man få råd når man er i en komme-ut fase og er usikker på sin legning? Trenger jenter å praktisere sikker sex? Er hiv å sammenligne med sukkersyke?

Les spørsmålene og svarene her. KSO er et gratis tilbud for ungdom opp til 25 år fra hele landet. Klinikken ligger på Schous Bryggeri, Trondheimsveien 2, bygning b i Oslo. Anonym Finnes det noe steder man kan kontakte når man lurer på om man er homofil? Du kan også ta kontakt med LLH Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring på post llh.

Disse har lokallag i hele Norge. Oslo kommune har også en egen helsestasjon for homofil, lesbisk og bifil ungdom på Grünerløkka.

Dersom du bor i osloområdet kan denne være et alternativ. Helsestasjonen har telefonnummer 22 71 62 Helsestasjon for ungdom skal finnes i alle kommuner, og du kan også oppsøke denne. I Oslo finnes også Klinikk for seksuellopplysning, de har hjemmeside på www. Hilsen Bård og Trond Jenter Innsendt av: Anonym Jeg er ei jente som nærmer meg de 30 med stormskritt og jeg må vel si at jeg ikke praktiserer sikker sex.

Tror det er ganske vanlig. Hvor mange jenter har noen gang brukt noe beskyttelse når de har vært sammen med andre? Jeg har aldri hørt om noen. Helseutvalget har laget ei brosjyre som heter "Bedre lesbisk helse - for kvinner som har sex med kvinner". Den kan du laste ned fra vår hjemmeside www. Hilsen Bård og Trond oy! Hilsen Trond og Bård Best uten Anonym Hvordan ser dere på problemstillingen at en del vil la være å bruke kondom samme hvor mye dere sier det motsatte rett og slett fordi de syns det er best uten?

Skjønner at dere ikke kan begynne med halveiskampanjer som f. Vær sikker på at du ikke har noen ulumskheter! Hilsen Bård og Trond Hiv er som sukkersyke? Anonym Jeg har registrert flere ganger at Hiv-viruset har blitt sammenlignet med Sukkersyke fordi medisinene er så gode.

Hilsen Trond og Bård Ubeskytta xex mellom hiv-positive Innsendt av: Anonym Er det helt uproblematisk at 2 hiv-positive har ubeskytta sex? Anonym Hvor stor er risikoen for å bli smittet av HIV ved intens rimming?

Hilsen Trond og Bård Hvordan komme ut? Anonym Noen ideer til hvordan man på skal komme ut av det beryktete skapet? Hvordan skal man gå frem? Hva med super homofobevenner? De aller fleste av oss som har kommet ut av skapet har vært bekymret for hvordan familie og venner vil "ta det". Hilsen Trond og Bård Tjenesteplikt Innsendt av: Anonym Jeg har svært lite lyst til å reise i militæret - hele livet har gått med til å kjempe for mot fordommer - og endelig har jeg kommet meg til oslo, fått ting på plass og nyter hverdagen.

Nå skal noen tvinge meg til å være et helt år i militæret. Har ikke vært på sesjon enda, men hva kan man gjøre for å "slippe unna"? Ingen av oss som sitter her har noen kompetanse på å uttale oss om hvordan det fungerer i dag i militæret. Mange homoer har hatt det fint det året de har vært i militæret, mens andre velger å søke siviltjeneste på grunn av politisk eller religiøs overbevisning.

På sesjon kan det kanskje være viktig for deg å være ærlig overfor det du føler. Hilsen fenrik Trond og sivilarbeider Bård Da går det mot slutten for oss her i dag.

Om fjorten dager er Helseutvalget tilbake for å svare på spørsmål fra dere. Lurer du på noe i mellomtida, kan du gjerne ta kontakt med oss i Helseutvalget på 23 35 72 00, eller mail, post helseutvalget. Anonym RFSL har oppretta en informasjonsside om barebacking på http: Er ikke det med på å delvis ufarliggjøre en farlig trend blant homser? Hva mener Helseutvalget er riktig strategi fremover ovenfor dem som bevisst og med kunnskap om risikoene velger bareback-sex?

Og hvorfor tror dere enkelte tar et slikt valg? Les svarene fra nettmøtet "Ung og ubeskytta". Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Morsomme bilder! Pride i Oslo og andre steder Beste Safari tur i Africa 28 svar. USAs nye president svar.

Pikk homo bedre sex

: Pikk homo bedre sex

Pikk homo bedre sex Dette er den første kartlegginga som er gjort av seksuell trakassering i videregående skoler i Norge. Jeg streber for å få til førstnevnte, men mine evner innen turn viser seg alltid å komme til kort. Som et naturlig fenomen eller et avvik. De har undersøkt hvordan seksuell trakassering foregår i videregående skole. Hei, Kunnskap er viktig og ikke nødvendigvis den eneste faktoren som spiller inn når det gjelder usikker sex og hivsmitte. Svarene er meget forskjellige.
Eskorte sortland escorts homo norway 70
HJEMME BØSSE MASSASJE OSLO HOOKERS I want sex hotel bøsse sex
Homo transexual escorts europe sex i norge Vi ser at endel organisasjoner problematiserer «barebacking», og Helseutvalget har "barebacking" på agendaen kontinuerlig, gjennom våre tiltak, brosjyrer og annet informasjonsmateriell. Bifil er en "pen" måte å si at man er homofil på, men ikke helt tør ta det siste steget. Andre hivpositive kan ha andre typer hivvirus, og ved usikker kan du bli smittet med nye stammer av viruset. Hilsen alle Representativitet Innsendt av: Lurer du på noe i mellomtida, kan du gjerne ta kontakt med oss i Helseutvalget på zoosk dating massasje homo i bergen 35 72 00, eller mail, post helseutvalget. Og det er vel kanskje litt barnslig å ikke ha lov til å få kalle enn homoseksuell eller homofil for nettopp homo, "pikk homo bedre sex", det er jo det han er. Han var sexy, tynn og høy med langt hår og gikk alltid i åletrange jeans.
SEXY HOMO BBW SEX DATES 504
Dessuten så vil jeg ikke risikere å kaste opp på mannen HVIS jeg skulle prøve meg på noen homoerotiske aktiviteter. Vi kan si at rødt er heterofilt, er man helt til høyre tiltrekkes man hovedsaklig av det motsatte kjønn og har liten interesse av det samme kjønn seksuelt og mtp forhold. Det er trygt å slikke hel hud på kroppen. Helseutvalget sier at suging er sikrere sex så lenge du unngår sæd i munnen. Er rimming sikker sex? Nei, jeg tror faktisk at jeg nøyer meg med fitta og resten av kroppen til dama mi. IN OSLO HOMO DEILIG SEX

Homoseksuell badoo no the nuru massage