Homoseksuell chatting lesbisk

Telefonnummer av homofile prostituerte Langesund

homoseksuell chatting lesbisk

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker?

Hvorfor hater lesber oss menn? Det har vært et par diskusjoner på "sex" der det hevdes at lesbesex utkonkurrerer heterosex på alle fronter, det påstås videre at menn ikke duger til annet enn formering og at vi stort sett er noen sexfikserte ikke-tenkende individer. Jeg har intrykk av at lesbene, både her og i andre fora, er ekstrekt mannsfientlige. Uttrykk som "Menn burde kastreres og gjøres til arbeids slaver, sæden burde oppbevares i sædbanker" osv osv osv I tillegg argumenteres det med at menn er mindre intelligente, er ekstremt enkle, er elendige elskere i tillegg har vi stygge kropper Man skal ikke diskutere lenge med en lesbisk før det dukker opp mannsfientlige holdninger og oppgulp som får det til å gå kaldt nedover ryggen på en..

Dette er ikke bare kjønnsfientlige uttalelser, dette er direkte rasistisk. Hvordan tror dere dette gagner kvinnekampen? Hvordan tror dere dette gagner menns syn på lesbiske? Jeg kjenner til flere homoseksuelle menn og jeg må si at jeg aldri har opplevd likende fientlige instilliger til det motsatte kjønn hos disse. Homsene har både gode og nære forhold til kvinner og jeg har aldri hørt en homo si noe i nærheten av det lesbene uttaler.

Personlig har jeg bare møtt 2 lesbiske kvinner på nettet som oppfører seg som "normale" mennesker, man kan debattere og til å med krangle en del uten at det til slutt ender i kjønnslemlesting, og jeg synes det er merkelig at det er så veldig få som er slik.

For å hate noen, må disse ha gjort noe forferdelig mot en Kvinner er mer tilbøyelige til å leve ut og gi seg hen til sin biseksuelle side enn menn. Ikke slik at det er fler biseksuelle kvinner enn biseksuelle menn, men kvinners kvinnelighet blir ikke truet av å ha seksuellt samvær med en annen kvinne -Den snarere styrker den. Menn på sin side styrker jo ikke akkurat sin mannsfølelse ved å bli tatt bakfra av en "hard-jonas", derfor er menn mindre tilbøyelige til å gi seg hen til biseksualitet, en manns mannlighet er hans viktigste eiendel.

Derfor er det "flere" biseksuelle kvinner Dette er poeng nr 2 Kan det være slik at mange "lesber" rett og slett er kvinner som har hatt veldig negative opplevelser med menn? Opplevelser som misbruk, voldtekter, vold, og andre negative ting har kanskje fått disse i utgangspunktet biseksuelle kvinnene til å "konvertere" til det lesbiske fellesskapet?

I dette fellesskapet styrkes hegemoniet kvinnens sosiale struktur som bygger på enighet og samhørighet og man får et felles uttrykk for hvordan mannen "er".

Det burde forklare den enorme forakten mange av disse menneskene har ovenfor oss menn, jeg tror dog ikke vi vil høre en lesbiske kvinne innrømme noe slikt i det heletatt Det er også en kjennsgjerning at en av lesbenes største forargelse er bi-jenter som vingler mellom kjønnene, de som tviler De ligger jo bokstaveligtalt med fienden Jeg er enig i at det finnes mange av oss som ikke kan kommunisere skikkelig, er dårlige elskere, kranglete, lite oppfinnsomme osv osv osv Kvinner fargelegger og legger følelser i mellom setninger de uttaler mens menn ikke gjør det, menn sier det de mener, hverken mer eller mindre.

Menn oppfatter ikke disse vage signalene kvinner sender ut, så slutt å gjør dette! Si hva du mener og mannen vil oppfatte dette, slutt også å "overtolke" mannen, for sier han noe, er det det han mener Da vil du oppdage at mannen faktisk er ganske så oppegående og klarer å kommunisere på alle plan. Ha heller forventninger til deg selv fremfor mannen. Forhold, seksuellt eller ikke skal handle om å gi, ikke om å ta. Kvinner som klager på sin mann og som enda ikke har lært å gi av seg selv til han, bør ikke klage Men jeg vil gjerne har debatt og kanskje klargjøring av lesbenes syrlige oppstøt mot oss menn, hvorfor gjør dere dette?

Hva har vi gjort dere? Jeg tror ikke lesber hater menn.. Det er rett og slett at de ikke bryr seg om å ha forhold med menn.. Det er like dumt som å si at homser hater kvinnfolk Personlig så synes jeg at man bör kunne respektere hverandres privatsfäre når man er ute på offentlige steder.. Jeg har sett mange menn bare sette seg plums ned ved siden av andre kvinnfolk i den tro at de var "guds gave til kvinnen".. Big mistake av og til..

The Satyrkid Rimsmed på versefötter störrelse 41 og med torshammeren sikkert festa i lärbeltet og klypa i venstrehånda.. Skaldesmed av Balders nåde og livsskråttöynepåseer av Odins merke. Tror ikke lesbiske hater menn jeg, og hvis de er lesbiske så bryr de seg sikkert ikke om hvordan menn er i senga. En del av de stygge utsagnene om menn her tror jeg ikke du kan ta så veldig seriøst, det blir jo bare dumt uansett å påstå at alle menn er dumme. Og hvem har sagt at mannskropper er stygge?

Det er jo helt på trynet feil! Finnes ikke noe penere enn en naken mann. Hvordan vet du forresten at de er lesbiske de du diskuterer med? Det er jo endel ekstreme feminister her, syns de går ganske langt noen ganger også. Uansett så får jeg nesten litt vondt av deg, du høres så såret ut stakkars: Det vil alltid være noen som slenger dritt om det motsatte kjønn. Det er jo ikke akkurat uvanlig å høre om at "kvinner burde være lenka mellom senga og kjøkkenet" osv.

Jge refererer til http: Har du lest innlegget mitt satyrkid? Det er nettop min erfaring at de fleste av dem viser en slik menneskeforakt for oss menn at det er skremmende, du vil nok skjønne hva jeg mener etterhvert.

Og hvis det er noen som gjör det,så bunner det vel i at en del menn ikke har skjönt et "nei" når dem får det I mine tilfeller har ikke dette sitt utspring i sjekking. Jeg kan ikke svare for hva andre menn gjør. Og hvorfor stikker du bare avgårde da? Er du redd for at du skal bli lesbisk over cyber-etern? Du kan vel chatte med noen selv om de er lesbisk? Når du sier de aller fleste, hvor mange har du egentlig møtt? Du kan da ikke bedømme det ut fra hvem du har chattet med på nettet?

Har dere lest det opprinnelige innlegget mitt i det heletatt? Eller kverulerer dere bare for å kverulere? Men for å svare på spørsmålet ditt, jeg har møtt både homser og lesber både på og utenfor nettet er selv hetero om noen skulle tvile ofte nok til å uttale meg, ja. Jeg har lest det jeg, hele greia, og jeg skjønner noen av poengene dine. Men jeg syns du har litt lite grunnlag for å hevde at alle lesbiske hater menn.

Du kan jo ikke dømme kun ut fra de jentene som er her inne på nettet! Har venninner som er lesbiske, riktignok bare et par, men så vidt jeg vet har de alltid trivdes sammen med guttene i gjengen.

Det blir litt for sutrete liksom, bare fordi noen av lesbene her inne slenger dritt om menn. Det er tross alt ikke så mange i den tråden du refererer til at du kan kalle det et representativt utvalg av lesbiske jenter. Vi deltar i VM i Kverulering.. Har du lest våre svar da? Du skrev jo det som om du mente at ALLE lesber hater menn, jeg skrev jo bare som gjensvar at jeg ikke tror at Alle lesber gjör det..

De fleste lesber bryr seg ikke om menn,de er fornöyd med sitt sexual-liv og önsker ikke en mannlig partner Om de vil ha en mannlig venn får også da väre deres eget valg, og det syns jeg at man bör kunne respektere,siden det går innen det som kalles et menneskes privatsfäre.. Og kanskje du også burde gjöre noe for å forklare littegranne ovenfor ev. At du kanskje ikke er på sjekkern,men bare har lyst til å slå av en prat.. Og hvis de ikke har lyst til å prate,så er det bare å gå Mellommenneskelig respekt er nökkelen her,tross alt..

Nei, jeg refererer ikke til lesbene kun her inne Om jeg var uklar på det, beklager jeg. Jeg leste for noen mnd siden en sak om lesbiske. Noe som da tydeligvis har gitt de et så traumatisk forhold til mannlig seksualitet at de ikke orker tanken på å ha sex med oss.

Det virker logisk for meg. Men det jeg lurer på er; Finnes det noe statistikk på hvor vanlig dette er? Hvis noen vet noe om hvor vanlig det er, syns jeg det kunne være interessant å få vite det.. Vel, jeg har ikke sett noen slik statistikk selv om jeg, som jeg også nevner i innlegget mitt, mistenker grunner som du nevner. Jeg har lest at kvinner reagerer annerledes på overgrep enn menn som har blitt utsatt for overgrep i allefall.

Psykiatrien mener jo at menn som har blitt utsatt for overgrep gjerne selv står i fare for å bli overgripere senere. Kvinner derimot har ikke et slikt reaksjonsmønster ellers ville det jo nesten være flere kvinnelige enn mannlige overgripere? Men om noen vet om noen som har drevet med undersøkelser rundt dette.

Poenget ditt er at de fleste lesber hater menn? Og du vil diskutere hvorfor? Tusen takk for en utrolig bra og seriøs tjeneste, kan anbelases: Hilsen Siren og Jente94 Takk for oss Ønsker å sende dere en liten takk og si at vi har blitt sammen etter å ha møttes på Skeiv. Synes dere har en veldig bra tjeneste og vil mer enn gjerne kunne anbefale den til andre: Hadde det ikke vært for dere ville vi aldri truffet hverandre. Tusen takk for oss, klemmer fra Maiken og MinnaA.

Vi traff hverandre på Skeiv. For noen uker siden hadde vi vårt første møte, og nå er vi offisielt blitt kjærester: Synes dere fortjener en stoor takk!! Vennlig hilsen Linjen og Maro Takk for en bra tjeneste Fikk lyst til å sende dere en liten takk og fortelle at jeg traff min kjæreste på Skeiv.

Enkelt - billig - uten bindingstid Hos oss er det ingen skjulte priser eller kompliserte former for medlemsskap. Her har alle medlemmer tilgang til all funksjonalitet, noe som kommer deg som forbruker tilgode.

I tillegg til å være blant de rimeligste har vi heller ingen bindingstid. Bli medlem Se prissammenligning Møteplass spekket med sosiale funksjoner Skeiv. Som medlem vil du kunne sende og motta meldinger til alle, chatte, delta i forum, opprette bildegallerier mm. Se full oversikt over hva du får som medlem. Bli medlem Glemt passord? Lesbisk kvinne som er feminin i sine holdninger og seg selv. Ærlig og glad i seg selv og snill.

Glad i reiser og i dyr. Når skjønte du at du var skeiv?

.

Homoseksuell chatting lesbisk

6. jan Homoseksuelle bruker mer porno enn heteroseksuelle, og deltar langt oftere i chatterom. Lesbiske er mer like heterofile menn i måten å bruke porno på. Forskjellene i bruk av nettporno og chatting ut fra seksuell legning. jun Mange lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (lhbt) har i dag gode liv. Lhbt- organisa- sjonene har .. Homoseksualitet blir «den andre seksualiteten» arbeid med Helseutvalget en undersøkelse om chatting/ dating via. travel-bulgaria.eu er en møteplass, datingside, forum, chat og blogg for lesbiske, homofile, gay, bifile, transpersoner, og andre skeive. Nettdating, treff, chat, blogg, forum.

Da snakker vi om mange generasjoner. Uansett så er det jo også slik at barn som blir adoptert av homser og lesber vil tro at å like samme kjønn er helt normalt og disse barna vil jo lære av oss voksne og hva vil da kunne skje? Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov.

Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker?

Hvorfor hater lesber oss menn? Det har vært et par diskusjoner på "sex" der det hevdes at lesbesex utkonkurrerer heterosex på alle fronter, det påstås videre at menn ikke duger til annet enn formering og at vi stort sett er noen sexfikserte ikke-tenkende individer. Jeg har intrykk av at lesbene, både her og i andre fora, er ekstrekt mannsfientlige.

Uttrykk som "Menn burde kastreres og gjøres til arbeids slaver, sæden burde oppbevares i sædbanker" osv osv osv I tillegg argumenteres det med at menn er mindre intelligente, er ekstremt enkle, er elendige elskere i tillegg har vi stygge kropper Man skal ikke diskutere lenge med en lesbisk før det dukker opp mannsfientlige holdninger og oppgulp som får det til å gå kaldt nedover ryggen på en..

Dette er ikke bare kjønnsfientlige uttalelser, dette er direkte rasistisk. Hvordan tror dere dette gagner kvinnekampen? Hvordan tror dere dette gagner menns syn på lesbiske? Jeg kjenner til flere homoseksuelle menn og jeg må si at jeg aldri har opplevd likende fientlige instilliger til det motsatte kjønn hos disse.

Homsene har både gode og nære forhold til kvinner og jeg har aldri hørt en homo si noe i nærheten av det lesbene uttaler. Personlig har jeg bare møtt 2 lesbiske kvinner på nettet som oppfører seg som "normale" mennesker, man kan debattere og til å med krangle en del uten at det til slutt ender i kjønnslemlesting, og jeg synes det er merkelig at det er så veldig få som er slik. For å hate noen, må disse ha gjort noe forferdelig mot en Kvinner er mer tilbøyelige til å leve ut og gi seg hen til sin biseksuelle side enn menn.

Ikke slik at det er fler biseksuelle kvinner enn biseksuelle menn, men kvinners kvinnelighet blir ikke truet av å ha seksuellt samvær med en annen kvinne -Den snarere styrker den. Menn på sin side styrker jo ikke akkurat sin mannsfølelse ved å bli tatt bakfra av en "hard-jonas", derfor er menn mindre tilbøyelige til å gi seg hen til biseksualitet, en manns mannlighet er hans viktigste eiendel.

Derfor er det "flere" biseksuelle kvinner Dette er poeng nr 2 Kan det være slik at mange "lesber" rett og slett er kvinner som har hatt veldig negative opplevelser med menn? Opplevelser som misbruk, voldtekter, vold, og andre negative ting har kanskje fått disse i utgangspunktet biseksuelle kvinnene til å "konvertere" til det lesbiske fellesskapet?

I dette fellesskapet styrkes hegemoniet kvinnens sosiale struktur som bygger på enighet og samhørighet og man får et felles uttrykk for hvordan mannen "er". Det burde forklare den enorme forakten mange av disse menneskene har ovenfor oss menn, jeg tror dog ikke vi vil høre en lesbiske kvinne innrømme noe slikt i det heletatt Det er også en kjennsgjerning at en av lesbenes største forargelse er bi-jenter som vingler mellom kjønnene, de som tviler De ligger jo bokstaveligtalt med fienden Jeg er enig i at det finnes mange av oss som ikke kan kommunisere skikkelig, er dårlige elskere, kranglete, lite oppfinnsomme osv osv osv Kvinner fargelegger og legger følelser i mellom setninger de uttaler mens menn ikke gjør det, menn sier det de mener, hverken mer eller mindre.

Menn oppfatter ikke disse vage signalene kvinner sender ut, så slutt å gjør dette! Si hva du mener og mannen vil oppfatte dette, slutt også å "overtolke" mannen, for sier han noe, er det det han mener Da vil du oppdage at mannen faktisk er ganske så oppegående og klarer å kommunisere på alle plan. Ha heller forventninger til deg selv fremfor mannen. Forhold, seksuellt eller ikke skal handle om å gi, ikke om å ta. Kvinner som klager på sin mann og som enda ikke har lært å gi av seg selv til han, bør ikke klage Men jeg vil gjerne har debatt og kanskje klargjøring av lesbenes syrlige oppstøt mot oss menn, hvorfor gjør dere dette?

Hva har vi gjort dere? Jeg tror ikke lesber hater menn.. Det er rett og slett at de ikke bryr seg om å ha forhold med menn.. Det er like dumt som å si at homser hater kvinnfolk Personlig så synes jeg at man bör kunne respektere hverandres privatsfäre når man er ute på offentlige steder.. Jeg har sett mange menn bare sette seg plums ned ved siden av andre kvinnfolk i den tro at de var "guds gave til kvinnen"..

Big mistake av og til.. The Satyrkid Rimsmed på versefötter störrelse 41 og med torshammeren sikkert festa i lärbeltet og klypa i venstrehånda.. Skaldesmed av Balders nåde og livsskråttöynepåseer av Odins merke. Tror ikke lesbiske hater menn jeg, og hvis de er lesbiske så bryr de seg sikkert ikke om hvordan menn er i senga. En del av de stygge utsagnene om menn her tror jeg ikke du kan ta så veldig seriøst, det blir jo bare dumt uansett å påstå at alle menn er dumme. Og hvem har sagt at mannskropper er stygge?

Det er jo helt på trynet feil! Finnes ikke noe penere enn en naken mann. Hvordan vet du forresten at de er lesbiske de du diskuterer med? Det er jo endel ekstreme feminister her, syns de går ganske langt noen ganger også. Uansett så får jeg nesten litt vondt av deg, du høres så såret ut stakkars: Det vil alltid være noen som slenger dritt om det motsatte kjønn. Det er jo ikke akkurat uvanlig å høre om at "kvinner burde være lenka mellom senga og kjøkkenet" osv.

Jge refererer til http: Har du lest innlegget mitt satyrkid? Det er nettop min erfaring at de fleste av dem viser en slik menneskeforakt for oss menn at det er skremmende, du vil nok skjønne hva jeg mener etterhvert. Og hvis det er noen som gjör det,så bunner det vel i at en del menn ikke har skjönt et "nei" når dem får det I mine tilfeller har ikke dette sitt utspring i sjekking. Jeg kan ikke svare for hva andre menn gjør. Og hvorfor stikker du bare avgårde da? Er du redd for at du skal bli lesbisk over cyber-etern?

Du kan vel chatte med noen selv om de er lesbisk? Når du sier de aller fleste, hvor mange har du egentlig møtt? Du kan da ikke bedømme det ut fra hvem du har chattet med på nettet? Har dere lest det opprinnelige innlegget mitt i det heletatt? Eller kverulerer dere bare for å kverulere? Men for å svare på spørsmålet ditt, jeg har møtt både homser og lesber både på og utenfor nettet er selv hetero om noen skulle tvile ofte nok til å uttale meg, ja.

Jeg har lest det jeg, hele greia, og jeg skjønner noen av poengene dine. Men jeg syns du har litt lite grunnlag for å hevde at alle lesbiske hater menn. Du kan jo ikke dømme kun ut fra de jentene som er her inne på nettet! Har venninner som er lesbiske, riktignok bare et par, men så vidt jeg vet har de alltid trivdes sammen med guttene i gjengen. Det blir litt for sutrete liksom, bare fordi noen av lesbene her inne slenger dritt om menn. Det er tross alt ikke så mange i den tråden du refererer til at du kan kalle det et representativt utvalg av lesbiske jenter.

Vi deltar i VM i Kverulering.. Har du lest våre svar da? Du skrev jo det som om du mente at ALLE lesber hater menn, jeg skrev jo bare som gjensvar at jeg ikke tror at Alle lesber gjör det..

De fleste lesber bryr seg ikke om menn,de er fornöyd med sitt sexual-liv og önsker ikke en mannlig partner Om de vil ha en mannlig venn får også da väre deres eget valg, og det syns jeg at man bör kunne respektere,siden det går innen det som kalles et menneskes privatsfäre.. Og kanskje du også burde gjöre noe for å forklare littegranne ovenfor ev. At du kanskje ikke er på sjekkern,men bare har lyst til å slå av en prat..

Og hvis de ikke har lyst til å prate,så er det bare å gå Mellommenneskelig respekt er nökkelen her,tross alt.. Nei, jeg refererer ikke til lesbene kun her inne Om jeg var uklar på det, beklager jeg. Var medlem hos dere i og fant min store kjærlighet Hilsen Scorpio74 og Ane Skeiv. Tusen takk for en utrolig bra og seriøs tjeneste, kan anbelases: Hilsen Siren og Jente94 Takk for oss Ønsker å sende dere en liten takk og si at vi har blitt sammen etter å ha møttes på Skeiv.

Synes dere har en veldig bra tjeneste og vil mer enn gjerne kunne anbefale den til andre: Hadde det ikke vært for dere ville vi aldri truffet hverandre. Tusen takk for oss, klemmer fra Maiken og MinnaA.

Vi traff hverandre på Skeiv. For noen uker siden hadde vi vårt første møte, og nå er vi offisielt blitt kjærester: Synes dere fortjener en stoor takk!! Vennlig hilsen Linjen og Maro Takk for en bra tjeneste Fikk lyst til å sende dere en liten takk og fortelle at jeg traff min kjæreste på Skeiv.

Enkelt - billig - uten bindingstid Hos oss er det ingen skjulte priser eller kompliserte former for medlemsskap. Her har alle medlemmer tilgang til all funksjonalitet, noe som kommer deg som forbruker tilgode. I tillegg til å være blant de rimeligste har vi heller ingen bindingstid. Bli medlem Se prissammenligning Møteplass spekket med sosiale funksjoner Skeiv.

Som medlem vil du kunne sende og motta meldinger til alle, chatte, delta i forum, opprette bildegallerier mm. Se full oversikt over hva du får som medlem. Bli medlem Glemt passord? Lesbisk kvinne som er feminin i sine holdninger og seg selv.

Ærlig og glad i seg selv og snill.

Homoseksuell chatting lesbisk

Tantrisk massasje bergen tight homoseksuell ass